Ενημέρωση ιστοσελίδας

[et_pb_section inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”css” background_color=”#ebebff”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Ενημέρωση ιστοσελίδας

Ενημέρωση ιστοσελίδας είναι η συνεχής ανανέωση του περιεχομένου της. Η ανανέωση αφορά νέο υλικό αλλά και επικαιροποίηση του υπάρχοντος. 

Ανάλογα με την κατηγορία της ιστοσελίδας διαφοροποιείται η περιοδικότητα της ενημέρωσης. Έτσι, ένα blog site για παράδειγμα, έχει ανάγκη από καθημερινή ενημέρωση ενώ ένα site παρουσίας – προβολής έχει ανάγκη από λιγότερο συχνή ενημέρωση.

Κατά την ενημέρωση της ιστοσελίδας θα πρέπει να ακολουθούνται οι ίδιοι κανόνες που ορίζει το θέμα της ιστοσελίδας. Κάθε νέα προσθήκη είτε αφορά post, page, photo κ.α., θα πρέπει να ενημερώνει και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας. Η ενημέρωση της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει είτε από εσάς (μετά από σωστή και αναλυτική εκπαίδευση) είτε από τον κατασκευαστή της, που οφείλει να γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο τομέας για τη σωστή λειτουργία μιας ιστοσελίδας.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]


Τι πρέπει να προσέχουμε στην ενημέρωση της ιστοσελίδας.

[/et_pb_text][et_pb_tabs admin_label=”Tabs”][et_pb_tab title=”Ιστοσελίδα – Ιστολόγιο”]

  • Θα πρέπει να γίνεται ενημέρωση της ιστοσελίδας με βάση τις πραγματικές ανάγκες της.
  • Η συστηματική, σωστή και έγκαιρη ενημέρωση με άρθρα, σελίδες, πληροφοριακό υλικό κ.α., ολοκληρώνει και καλύπτει τον πελάτη αφήνοντάς του αίσθηση πληρότητας και αξιοπιστίας ως προς τον επιχειρηματία και το site του.
  • Η δυνατότητα ενημέρωσης από τον ίδιο τον κάτοχο της ιστοσελίδας θεωρείται πλεονέκτημα σε περιπτώσεις που θέλετε να έχετε τον αποκλειστικό έλεγχο της ιστοσελίδας σας, αφού η όλη διαδικασία είναι απλή και απαιτεί μόνο τις βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”E-shop”]

  • Θα πρέπει να τονιστεί εξαρχής ότι η ενημέρωση ενός E-shop είναι επιτακτική ανάγκη για την εύρυθμη λειτουργία του και απαιτεί χρόνο και περισσότερες γνώσεις χειρισμού Η/Υ και χρήσης του Ίντερνετ.
  • Είναι πολύ σημαντικό για μια επιχείριση να κρατάει συνεχώς ενημερωμένο το ηλεκτρονικό της κατάστημα γιατί έτσι κερδίζει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της, πετυχαίνοντας παράλληλα και τους στόχους της που είναι οι πωλήσεις.

[/et_pb_tab][/et_pb_tabs][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Επιπλέον πληροφορίες για την ενημέρωση των ιστοσελίδων:

Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για μια απλή ιστοσελίδα είτε για ένα μεγάλο e-shop, η ενημέρωση των ιστοσελίδων δεν πρέπει να σας αφήσει αδιάφορους. Ιστοσελίδες και e-shops που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για αξιόπιστη και έγκαιρη ενημέρωση ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες της επιχειρηματικής δράσης. Ενδεικτικά, σημειώνουμε τους εξής τομείς:

  • Συνδικαλιστικοί φορείς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) – για άμεση και γρήγορη ενημέρωση των μελών τους,
  • Εμπορικές εταιρείες – για εύκολη και συνεχή παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που εμπορεύονται,
  • E-shops (μικρού ή μεγάλου ενδιαφέροντος) – για έγκαιρη και αναλυτική διαθεσιμότητα των παρεχόμενων προϊόντων,
  • Δημοσιογραφικά blogs ή ιστοσελίδες με ειδησεογραφικό περιεχόμενο – για άμεση και συνεχόμενη ροή των ειδήσεων.

Στη Madlink μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα λύση για τη δική σας περίπτωση και πάντα με γνώμονα την ουσιαστική και πραγματική ανάγκη της κάθε ιστοσελίδας για ενημέρωση με αναρτήσεις πληροφοριακού υλικού, ανακοινώσεων, νέων προϊόντων ή αφαίρεση παλαιών, βίντεο ή ηχητικού υλικού κ.λπ., έτσι ώστε να καλύπτονται συνεχώς οι απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεστε!

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Οδηγός περιεχομένου για αρχάριους

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://xn--jxaceardb5aecp0av5cebihp4g.net/wp-content/uploads/2014/07/updatet.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” /][et_pb_toggle admin_label=”Toggle” title=”ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ” open=”on”]

[/et_pb_toggle][et_pb_accordion admin_label=”Accordion”][et_pb_accordion_item title=”Ινστιτούτο ενημέρωσης περιεχομένου ιστοσελίδας”]

THE ESSENTIAL CONTENT MARKETING EDUCATION

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”10 Μυστικά για τη SEO ανάπτυξη υλικού”]

[/et_pb_accordion_item][/et_pb_accordion][et_pb_blurb admin_label=”Blurb” title=”EΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εποπτεία ιστοσελίδας” url=”http://κατασκευήιστοσελίδων.net/συντήρηση-ιστοσελίδων/εποπτεία-ιστοσελίδας/” url_new_window=”off” use_icon=”on” font_icon=”9″ icon_color=”#0000ff” use_circle=”off” circle_color=”#c8ffc8″ use_circle_border=”on” circle_border_color=”#2EA3F2″ icon_placement=”top” animation=”top” background_layout=”light” text_orientation=”center”]

Η ιστοσελίδα θα πρέπει να εποπτεύεται συνεχώς ως προς την άριστη λειτουργία της.

maintance-slider

[/et_pb_blurb][et_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#ffffff” show_divider=”off” /][et_pb_blurb admin_label=”Blurb” title=”ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στατιστικά ιστοσελίδας” url=”http://κατασκευήιστοσελίδων.net/συντήρηση-ιστοσελίδων/στατιστικά-ιστοσελίδας/” url_new_window=”off” use_icon=”on” font_icon=”8″ icon_color=”#0000ff” use_circle=”off” circle_color=”#c8ffc8″ use_circle_border=”on” circle_border_color=”#2EA3F2″ icon_placement=”top” animation=”top” background_layout=”light” text_orientation=”center”]

Ας ξαναδούμε την ενημέρωση για τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας

supervisor-slider

[/et_pb_blurb][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Δείτε την πρόταση μας για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας” button_url=”http://www.madlink.gr/κατασκευή-ιστοσελίδων/ανάπτυξη-ιστοσελίδας/” button_text=”Πρόταση” use_background_color=”on” background_color=”#ffebeb” background_layout=”light” text_orientation=”center”]

BIG-LOGO ενημέρωση ιστοσελίδας

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Σχολιάστε