Στατιστικά ιστοσελίδας

[et_pb_section inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”css” background_color=”#ebebff”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Στατιστικά ιστοσελίδας

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας μπορούμε να παρακολουθούμε τα στατιστικά στοιχεία που παράγονται από την επισκεψιμότητα της.

Η παραγωγή και ανάλυση των στατιστικών στοιχείων της ιστοσελίδας πρέπει να είναι τακτική και θα πρέπει τα συμπεράσματα που εξάγουμε από τα δεδομένα της να μας βοηθούν στις αποφάσεις που λαμβάνουμε για την κατεύθυνσή της. Τα στατιστικά δεδομένα θα πρέπει να είναι σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανάλυση.

Η ανάλυση των στατιστικών της ιστοσελίδας θα πρέπει να γίνεται σε βάθος και δεν θα πρέπει να μας απασχολεί μόνο η επισκεψιμότητα αλλά και η ανάλυση αυτής. Ιδανικά θα πρέπει να υπάρχει συνεχής αύξηση των θετικών ποσοστών και αντίστοιχα μείωση των αρνητικών. Η αύξηση θα πρέπει να γίνεται ισορροπημένα  ως προς τους παράγοντες που την προκαλούν.  Έτσι για παράδειγμα δεν θα πρέπει να μας απασχολεί μόνο η αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και η αύξηση  του χρόνου παραμονής στην ιστοσελίδα μας. Ένας ακόμη παράγοντας που θα πρέπει να να μας απασχολεί είναι η όσο το δυνατό διεύρυνση των πηγών της επισκεψιμότητας.

Κατά την διάρκεια προωθητικών ενεργειών της ιστοσελίδας μας, η ολοκλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει είναι βασικός παράγοντας παρακολούθησης με σκοπό την λήψη διορθωτικών μέτρων στην καμπάνια μας για την μέγιστη απόδοσή της.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]


Βασικά στατιστικά στοιχεία

[/et_pb_text][et_pb_tabs admin_label=”Tabs”][et_pb_tab title=”Ιστοσελίδα – Ιστολόγιο”]

 • Περίοδοι σύνδεσης
 • Χρήστες
 • Κανάλια απόκτησης
 • Λέξεις-κλειδιά
 • Καμπάνιες
 • Προβολές σελίδας
 • Σελίδες / περίοδο σύνδεσης
 • Μέση διάρκεια περιόδου σύνδεσης
 • Ποσοστό εγκατάλειψης
 • % Νέες περίοδοι σύνδεσης
 • Σελίδες προορισμού
 • Σελίδες εξόδου
 • Ταχύτητα ιστοστόπου
 • Τεχνολογία επισκεπτών

[/et_pb_tab][et_pb_tab title=”Επιπλέον για E-shop – Ecommerce “]

 • Επισκέπτες
 • Εγγραφές στο Eshop
 • Τοποθετήσεις παραγγελιών (γέμισμα καλάθι)
 • Επιτυχημένες αγορές
 • Τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα, πελάτες, κατηγορίες κ.α.
 • Συγκριτικά ποσοστά των παραπάνω παραγόντων

[/et_pb_tab][/et_pb_tabs][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Επιπλέον πληροφορίες για τα στατιστικά των ιστοσελίδων:

Τα στατιστικά στοιχεία των ιστοσελίδων μας, πλέον, είναι κάτι αναγκαίο για την σωστή μας εκπροσώπηση στο ίντερνετ. Μας βοηθούν να θέτουμε και να ελέγχουμε τους στόχους μας στην καινούρια, μεγάλη αγορά του διαδικτύου. Τα εργαλεία για στατιστικά ιστοσελίδας και e-shop που μας παρέχονται φθηνά, ή και δωρεάν από διάφορες πηγές στο ίντερνετ είναι πολλά και ευμετάβλητα για κάθε ανάγκη μας για παρακολούθηση των διαδικτυακών κινήσεων μας. Προτείνεται λοιπόν σε όλους μας που θέλουμε να κερδίσουμε κάτι από τις ιστοσελίδες μας να κάνουμε χρήση των εργαλειοθηκών στατιστικών που μας παρέχονται:

Self-hosted

Software as a Service

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Google Analytics: The What, The Why, The How

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://xn--jxaceardb5aecp0av5cebihp4g.net/wp-content/uploads/2014/07/staisticst.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” /][et_pb_toggle admin_label=”Toggle” title=”ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ” open=”on”]

[/et_pb_toggle][et_pb_accordion admin_label=”Accordion”][et_pb_accordion_item title=”Open web analytics”]

Open Web Analytics (OWA) is open source web analytics software that you can use to track and analyze how people use your websites and applications.
Open Web Analytics (OWA) is open source web analytics software that you can use to track and analyze how people use your websites and applications.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”The Webalizer”]

The Webalizer is a fast, free web server log file analysis program. It produces highly detailed, easily configurable usage reports in HTML format, for viewing with a standard web browser.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”AWStats”]

AWStats is a free powerful and featureful tool that generates advanced web, streaming, ftp or mail server statistics, graphically.

[/et_pb_accordion_item][/et_pb_accordion][et_pb_blurb admin_label=”Blurb” title=”EΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενημέρωση ιστοσελίδας” url=”http://κατασκευήιστοσελίδων.net/συντήρηση-ιστοσελίδων/ενημέρωση-ιστοσελίδας/” url_new_window=”off” use_icon=”on” font_icon=”9″ icon_color=”#0000ff” use_circle=”off” circle_color=”#c8ffc8″ use_circle_border=”on” circle_border_color=”#2EA3F2″ icon_placement=”top” animation=”top” background_layout=”light” text_orientation=”center”]

Ενημερωθείτε για τη σωστή μέθοδο ενημέρωσης των ιστοσελίδων

update-slider στατιστικά ιστοσελίδας

[/et_pb_blurb][et_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#ffffff” show_divider=”off” /][et_pb_blurb admin_label=”Blurb” title=”ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Προώθηση ιστοσελίδας” url=”http://κατασκευήιστοσελίδων.net/βελτιστοποίηση-ιστοσελίδων/προώθηση-ιστοσελίδας/” url_new_window=”off” use_icon=”on” font_icon=”8″ icon_color=”#0000ff” use_circle=”off” circle_color=”#c8ffc8″ use_circle_border=”on” circle_border_color=”#2EA3F2″ icon_placement=”top” animation=”top” background_layout=”light” text_orientation=”center”]

Ας ξαναδούμε την ενημέρωση για την προώθηση της ιστοσελίδας

adv-slider στατιστικά ιστοσελίδας

[/et_pb_blurb][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” title=”Δείτε την πρόταση μας για τα στατιστικά της ιστοσελίδας σας” button_url=”http://www.madlink.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BD/%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82/” button_text=”Πρόταση” use_background_color=”on” background_color=”#ffebeb” background_layout=”light” text_orientation=”center”]

BIG-LOGO στατιστικά ιστοσελίδας

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Σχολιάστε